Мобилни решения

Нашето портфолио съдържа мобилни решения създадени да отговорят и на най-сложните и променящи се нужди на съвременните комуникационни и навигационни системи. Разгледайте нашата гама от комплексни мобилни решения.

Мобилни превозни средства за управление и контрол (C2 / C4I)

Нашите най-съвременни мобилни средства за командване и контрол са проектирани така, че да осигуряват несравнима помощ в критични мисии. Тези превозни средства са оборудвани съгласно изискванията на клиента, например:

 • Радиосистеми: Благодарение на усъвършенстваните системи за радиокомуникация се осигурява надеждна и сигурна комуникация при различни терени и обстановка.
 • Телекомуникации: Оборудваме мобилните си решения с високоскоростни телекомуникационни технологии, които позволяват гарантиран пренос на данни и свързаност дори в най-предизвикателните условия.
 • Специализирано оборудване C4I: Системите за командване, контрол, комуникации, компютри и разузнаване (C4I) са неразделна част от нашите мобилни решения. Те предлагат подобрени оперативни възможности, обработка на данни в реално време и съдействие при вземане на стратегически решения.

Интегрирано оборудване за специализирани бойни превозни средства

Предлагаме интегриране на оборудване за различни бойни машини, включително танкове и бронирани машини. Нашите предложения включват:

 • Интерком система: Надеждната интерком система улеснява ясната и постоянна комуникация между членовете на екипажа в превозното средство. Това е от ключово значение за координация на действията.
 • Радиосистеми: Високоефективни радиостанции, предназначени за бойни машини, осигуряват надеждна комуникация с командните центрове и другите части.
 • C4I: Нашите усъвършенствани системи C4I се интегрират напълно с бойните машини, повишавайки оперативната им ефективност и ефективността на бойното поле.

Мобилни навигационни системи

Балкантел предоставя усъвършенствани мобилни навигационни системи, с най-висока степен на точност и надеждност:

 • Мобилна приводна летищна радиостанция (NDB): Тези преносими радиомаяци осигуряват надеждно средство за навигация. Те излъчват радиосигнали, които се приемат от въздухоплавателните средства, за да се определи азимутът им спрямо радиомаякът.
 • Мобилен маркерен радиомаяк (MB): Нашите мобилни маркерни маяци служат като ключови точки за самолетите, подпомагайки прецизната навигация и подход, особено по време на неблагоприятни метеорологични условия.
 • Мобилна система за летищно осветление: Тази система включва преносими осветителни тела с висок интензитет при изграждане на временни или аварийни летища. Така се повишава безопасността и оперативната ефективност.

Напълно оборудвани мобилни кули за управление на въздушното движение

Разширявайки портфолиото си, сега предлагаме напълно оборудвани мобилни кули за управление на въздушното движение (УВД). Тези мобилни системи са проектирани за бързо разгръщане и предоставят пълен набор от възможности за УВД, включително:

 • Разширена комуникационна система: Осигурява се непрекъсната и ясна комуникация между самолетите и наземния персонал.
 • Оборудване за радарно наблюдение: Осигурява се наблюдение и управление на въздушния трафик в реално време.
 • Системи за навигационна помощ: Улеснява безопасното и ефективно движение на въздухоплавателните средства в различни условия на въздушното пространство.
 • Метеорологично наблюдение: Предоставя в реално време точни метеорологични данни, които са в основата на безопасното въздушно движение.

 

Мобилните кули за управление на въздушното движение са идеални за полеви, временни, аварийни или отдалечени въздушни действия, като осигуряват непрекъснато обслужване и управление на въздушното движение при всякакви ситуации.