Балкантел взе участие и в тазгодишното международно военно изложение Хемус 24 в гр. Пловдив

Балкантел ООД за поредна година взе участие в 16-то поред издание на Международно изложение на отбранителни продукти и услуги „Хемус 2024” на територията на Пловдивския панаир.

От 5-ти до 8-ми юни представители на екипа ни показаха нашите усъвършенствани предложения на гама от системи за гласови комуникации (VCCS Radis), система за наблюдение на критични инфраструктури (NMS Umbrella), както и най-новите ни предложения в областта на безпилотните летателни системи (семейство дронове RILA) и в киберсигурността (B-GUARD).

 

 

Специализираната гама от продукти, с които се представихме предизвика огромен интерес и вълна от посетители на нашия щанд, сред които многоуважавани представители на военновъздушните сили, военноморските сили и сухопътни войски, а също и видни представители на сектор Отбрана. Щандът на Балкантел беше посетен от Министъра на иновациите и растежа г-н Росен Карадимов, който сподели с нас за намеренията си за сътрудничество, с цел стимулиране на бъдещото развитие на представящите се компании.

Балкантел се представи успешно сред над 150 фирми и организации от 25 държави, от които 80 български, като успехът ни бе официално награден от зам.-министъра на отбраната, в последния ден от изложението.

Balkantel Hemus 2024