Балкантел с участие в ХЕМУС 2022 гр. Пловдив!

От 1 до 4 юни 2022 г. в гр. Пловдив се проведе XV-то Международно изложение на отбранителни продукти и услуги „Хемус 2022”, на което фирма „Балкантел” ООД взе ключово участие.

  • Балкантел се представи със своите VCCS RADIS, UMBRELLA NMS, както и с решение за защитени комуникации Tough Mobile 2 и привързана Безпилотна Летателна Система (БЛС) Orion 2 . На изложението на Българските ВВС бяха изложени Тактическа мобилна система за гласови комуникации RADIS 3000, Мобилен приводен радио маркерен пункт (МПРМП) и Мобилна радиорелейна станция ULTRA ORION, изпълнени от Балкантел, по реализирани проекти с Министерството на отбраната на Република България. Компанията ни е основен интегратор на комуникационни и информационни системи за бронираните машини за пехотата на IAG – RILA 8×8. В изложената машина бяха инсталирани и показани основните устройства от тези системи.
На 4 юни 2022 г. Зам.-министърът на отбраната Станимир Георгиев, съвместно с организаторите от Фондация „Хемус 95“ и домакините на Международния панаир тържествено, ни връчи сертификата за участие и дипломата на изложителя „Балкантел” ООД за международното изложение „Хемус 2022”, като поднесе благодарности за доброто и достойно представяне на фирмата на тазгодишното изложение.