БАЛКАНТЕЛ В ПОДКРЕПА НА ИНИЦИАТИВАТА
“КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ”

На 14.04.2024 г. Балкантел ООД получи грамота за дарение от фондация „Капачки за Бъдеще“ за участието ни в инициатива за осигуряване закупуването на кувьози и в последствие линейки от средствата за вторични суровини от капачки и кенчета. 

Ние вярваме в общите усилия за изграждането на по-добро за всички бъдеще и опазването на околната среда и затова подкрепяме подобни социални каузи – част от нашата стратегия за корпоративна отговорност. Щастливи сме да допринесем с малки усилия за нещо толкова голямо, което ще спомогне снабдяването на десетки болници в страната с необходимата апаратура за най-голямото богатство на обществото ни – децата. 

Благодарни сме за екипната работа на нашата фирмена общност, благодарение на която участието на компанията ни в инициативата става възможно. Ние ежедневно се ангажираме със събирането и изхвърлянето на пластмасови капачки от напитки, които консумираме на предназначените за това места, затвърждавайки за пореден път устойчивостта на ценностната ни система и култура.

 
Капачки за бъдеще Balkantel