Балкантел участва във форум „Европейски дни на труда“

HR специалистът на фирма „Балкантел“ , Венцислава Трайкова, взе участие в първия такъв форум за тази година „Кариери в България“.  Форумът се проведе онлайн на 12-ти януари и беше част от кампанията „Европейски дни на труда“.


Целта на събитието беше да срещне работодатели с хора, които в момента си търсят работа или много скоро им предстои да го направят. Форумътпродължи 6 часа.

Кандидати и представители на различни фирми, обменяха информация за изискванията и условията на пазара на труда в момента.

По време на разговорите, HR специалистът ни запозна кандидатите за работа със свободните позиции във фирмата.

Ако и Вие, проявявате интерес, можете да откриете повече информация за тях на следния линк: https://www.balkantel.net/bg/karieri/.

Част от участниците бяха и представители на Министерството на труда и социалната политика , както и специалисти от Агенцията по заетостта.

Така, освен за условията на пазара, търсещите работа имаха възможност да се запознаят и с други аспекти около професионалната си реализация.

А, именно: алтернативите за придобиване на нова или допълнителна квалификация, трудовото и социалното законодателство у нас, средна работна заплата по сектори и т.н.

Форум „Кариери в България “ се организира съвместно от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.