„RADIS“ и „UMBRELLA“ в конкуренция с 21 продукта за Наградите на БАИТ

Двата основни продукта на фирмата  участват в най-конкурентната категория.

„Балкантел“ се включи в надпреварата за Наградите на Българската асоциация по информационни технологии. Системата за гласова комуникация и управление RADIS и системата за наблюдение UMBRELLA  ще се борят за гласовете на журито в категория „ Успешен български ИКТ продукт/услуга“.

Прави впечатление огромното разнообразие на иновативни проекти, които са част от тази категория. Сред конкурентите на двата ни продукта има системи за контролиране на устройства у дома, система за автоматизирано управление на земеделски процеси, както и софтуер за автоматична подредба и извличане на данни от различни документи и други.

И тази година, призовете, за които се подават кандидатури, са 7.  Повече за категориите можете да откриете на следния сайт : https://bait-awards.bg/Category/.

Осмата награда, която ще бъде връчена, е Наградата за специален принос. Номинациите за нея са вътрешни и тя ще бъде определена по решение на журито.

Наградите на БАИТ се организират за 10-та година под патронажа на Президента на Република България. Фирма „Балкантел“ участва за първи път в тях.  Победителите ще станат ясни през февруари на специална церемония.